Forum Catering és party service
Rendezvények és Gasztronómia
1995-óta
Forum Catering és party service
Rendezvények és Gasztronómia
1995-óta
Previous slide
Next slide

Rólunk

Bemutatkozás

A Forum Rendezvényszolgáltató Kft. catering szolgáltatóként
több mint két évtizede van jelen a rendezvények világában.
Célunk, hogy minőségi vendéglátó ipari szolgáltatásokat
és különleges gasztronómiai élményt nyújtsunk Vendégeinknek,
mindezt versenyképes ár-érték arányban.
A vendéglátás területén szerzett sok éves tapasztalatunk, rugalmas és vendégközpontú hozzáállásunk garancia Partnereink maximális elégedettségére, és bizalmának elnyerésére.
Számunkra a konyhától az asztalig, a szakácsoktól a felszolgálókig a cél minden esetben a hosszú távú és személyes partneri kapcsolat kialakítása. Minden kollégánk örömmel áll a Vendégek rendelkezésére, nálunk valóban a Vendég az első. 

A minőségi gasztronómia, a professzionális szervírozás, a megbízhatóság és a minden részletre kiterjedő figyelem mellett minden eseményhez szeretnénk hozzáadni egy apró, de nagyon fontos különleges összetevőt, amit úgy hívnak, hogy VENDÉGLÁTÁS….

Pál András

Catering szolgáltatások
Éttermeink és kiegészítő szolgáltatások

Esküvők, rendezvények, konferenciák

Catering szolgáltatásaink

Rendezvényeink során elsősorban teljes körű vendéglátó ipari szolgáltatásokat kínálunk, melynek során a Megrendelő elképzeléseivel összhangban, a minőségi ételek és italok szervírozása mellett, igyekszünk megvalósítani minden igényt és speciális kérést, hogy valóban különleges hangulatban teljen az esemény.

Sikereink fő motiváló ereje az igényes alkotómunka, a tökéletes gasztronómiai élmény megvalósítása.
Tapasztalataink alapján szívesen szolgálunk tanácsokkal és javaslatokkal Megrendelőinknek, mind az étel-ital választék, mind a megfelelő körülmények kialakításában.
A megbízható színvonal és minőség fenntartását csapatunk állandó képzésével, szakmai kutatómunkával, az új trendek megismerésével, illetve logisztikai rendszerünk optimalizálásával és eszközparkunk folyamatos fejlesztésével biztosítjuk.

Magán

 • Esküvői vacsorák és lakodalmak lebonyolítása

 • Családi összejövetelek

  (kerti party, keresztelők, évfordulók, meglepetés party)

 • Bankettek, évfolyam találkozók

Évek során számtalan esküvői vacsorát bonyolítottunk le, 40-től 180 főig, zárt és szabadtéri helyszíneken egyaránt. Minden technikával felszerelt éttermeink tökéletes helyszínként szolgálnak a családi rendezvényekre, illetve baráti összejövetelekre.

Esküvő 7
Eskövő 6
Esküvő 6
Állófogadás 16
Állófogadás
Állófogadás 6

Üzleti és céges

 • Céges rendezvények, álló- és ültetett fogadások

 • Gála vacsorák, díszétkeztetések

 • Munkaebédek, koktél- és szendvics party

 • Sajtótájékoztató bekészítések, kiállítás megnyitók

 • Intézményi catering szolgáltatás

A leggyakrabban megvalósított catering szolgáltatás, melynek során hideg és meleg ételeinket büféasztalról, vagy tányérszervizes formában kínáljuk.

Konferenciaszervezés

 • Konferenciaszervezési szolgáltatások

 • Kávészünetek, konferencia catering szolgáltatás

 • Konferencia helyszínek

 • Technikai szolgáltatások

 • Egyéb kiegészítő szolgáltatások

Cégünk aktív résztvevője a hazai konferencia catering piacnak, de teljes körű konferenciaszervezést is kínálunk, helyszínekkel, cateringgel és a technikai eszközök biztosításával egyaránt.

Konferencia catering 3
Konferencia étel
Konferencia étel 2

Kávészünet, szendvicsebéd, Büféasztal

Menüsor minták

A konyhai „tudományoknak” és hagyományoknak fontos szerepe van munkánk során, melyet szorgalmasan és elkötelezetten igyekszünk felderíteni és elsajátítani. A jellegzetes alapanyagok kiválasztásával és felhasználásával felidézhetjük gyerekkorunk ízeit, de közben meglepetést is okozhatunk, hiszen a változatos magyar konyha iránti érdeklődésünknek hála, rengeteg elfeledett, mégis hagyományos ételt készíthetünk kedves Vendégeinknek.

Rajongásunk a különleges ételek iránt nem ismer határokat, így választékunkat izgalmas és jellegzetes gasztronómiájú kultúrák ízeivel fűszerezzük és bővítjük.

Étkezésink végét kiváló és folyamatosan fejlődő desszertjeinkkel zárjuk, melyek nem csak élvezeti értékkel bírnak, hanem különleges íz világukkal beszélnek helyettünk is.

Kávézók, étterem, pizzéria

Éttermeink és kiegészítő szolgáltatásaink

Első vendéglőnket még az „őskorban”, 1995. szeptember 30.-án, azzal a nem titkolt céllal nyitottuk meg, hogy betérő Vendégeinknek kellemes és családias hangulatban, minden felesleges sallangtól mentesen megpróbáljunk VENDÉGLÁTÁST nyújtani.

Vendéglátást, ahol az ételek tökéletes és friss alapanyagokból készülnek, az italok mind minőségükben, mind szervírozásukban hibátlanok, ahol a vendég igazán vendégnek érezheti magát, és kellemes órákat tölthetnek el családjuk vagy barátaik társaságában.

Azóta sokat változott a világ, és ezzel együtt az éttermekkel szemben elvárt igények is.

A felgyorsult életforma miatt előtérbe kerültek a gyors, de minőségi étkezési formák, illetve a házhoz szállítás egyaránt.

Loyola Café és Lounge

Napjainkban cégünk fő bázisa, a Loyola Café, a belváros szívében, a Palota-negyedben található.

Ebédidőben büféasztalos menürendszerben kínálunk házias jellegű ételeket, de a Kávézó emellett kiválóan alkalmas találkozókra, baráti összejövetelekre is.

Barátságos, közvetlen kiszolgálás és a kiváló árakon kínált finom ételek és italok mellett, minden technikával felszerelt különtermeket is tudunk biztosítani.

Mind ezek mellett, a Loyola Kávézó gyerekbarát kialakítása és felszereltsége okán kiválóan alkalmas különböző gyerekprogramok lebonyolítására.

Ilyen jellegű tematikus program a 5-10 éves korosztály részére szervezett „Pizza-suli”, melynek során a gyerekek megismerkedhetnek a pizza készítésének fortélyaival.

Szülinapi zsúrokon tökéletesen bevált kiegészítő program.

Elérhetőség és információk:

Loyola Café és Lounge

1085 Budapest, Horánszky u. 20.

Telefon: +36-70-77-24-333

loyolacafe

Forum Pizza suli

Loyola 1
Forum Pizza-suli

Forum Étterem és Pizzéria

Nagy múlttal büszkélkedő pizzéria és étterem Kispesten, amely sokáig kultikus hely
volt a dél-pesti régióban. Az étterem jelenleg átmenetileg zárva tart, tervek szerint
a közeljövőben szeretnénk újra megnyitni, hiszen a régi szép időkben
sok vendégünk töltött emlékezetes pillanatokat nálunk.
Számtalan lánykérés, családi ünnep és baráti találkozó emléke fűződik az étteremhez.

Elérhetőség és információk:

Forum Étterem és Pizzéria

1196 Budapest, Hunyadi u. 49.

Telefon: +36-1-282-3675

forumpizza1995

Az intézményi vendéglátás szegmensében is képviseltetjük magunkat, elsősorban a Palota-negyedben lévő egyetemeken.

A büfészolgáltatás mellett folyamatos catering szolgáltatói vagyunk az egyetemeken lévő eseményeknek és rendezvényeknek.

Mind a Pázmány Péter Katolikus Egyetemmel, mind a Károli Gáspár Református Egyetemmel magas színvonalú hosszú távú együttműködést hoztunk létre, ami tökéletesen működik, mindenki elégedettségére.

„Rozsdás Rákolló” Kávézó és Büfé

A nagy múltú Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jogi Karához tartozó egységünk, amely széles választékkal és hangulatos termekkel várja az egyetem Oktatóit és Hallgatókat.

Elérhetőség és információk:

Rozsdás Rákolló” Kávézó és Büfé                                           

1085 Budapest, Szentkirályi u. 28.

rozsdasrakollokavezo

„Cantineum” Kávézó és Büfé

A Mikszáth tér patinás épületében lévő legújabb gyöngyszemünk, amely a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészkarának Hallgatóit és Oktatóit várja kiváló kávé különlegességekkel és szendvicsekkel.

Elérhetőség és információk:

Cantineum” Kávézó és Büfé

1084 Budapest, Mikszáth tér 1.

Cantineum

„Bölcsek Köve” Kávézó és Büfé

Egy másik Bölcsészkar, de ezek már a Károli Gáspár Református Egyetem régi és új épületében lévő egységeink.
Mind a két egységben finom péksüteményekkel, cukrász termékekkel, friss salátákkal és kiváló kávéval várjuk Vendégeinket.
Külön érdekesség, hogy az egyetem új épülete a gyönyörűen felújított Károlyi-Csekonics palotában kapott helyet, ami impozáns helyszín lehet rendezvények lebonyolítására.

Elérhetőség és információk:

Bölcsek Köve” Kávézó és Büfé

1084 Budapest, Reviczky u. 4-6.

Telefon: +36-70-77-24-333

Hidegtálak, saláták és szendvicsek rendelése

Cégünk a catering szolgáltatás keretein belül hosszú ideje foglalkozik hidegkonyhai termékek készítésével.

Szendvicseinket és hidegtálainkat kiemelkedő szakmai és esztétikai érzékkel rendelkező kollégák készítik, minden tál és szendvics külön-külön komponált „műremek”.

Igazodván a felmerült piaci igényekhez, Vendégeinknek lehetősége van ilyen jellegű termékek előzetes rendelésére, melyet kérés esetén házhoz is szállítunk.

Hidegtálainkat saláta alapra tálaljuk, és 12-15 féle finomságból állítjuk össze. Természetesen a húsos összetevők mellett vegetáriánus, allergénmentes tálak is megtalálhatóak a választékban.

Salátáink kínálata a hagyományos majonéz alapú salátáktól egészen a friss zöldségekkel készült összetett salátákig terjed.

Szendvicsválasztékunk hasonlóan széles, kérés esetén itt is különös figyelmet fordítunk a különböző allergén összetevők mellőzésére.

Szendvicseinket lehet kérni glutén- és laktózmentes változatban egyaránt.

Elérhetőség és információk:

Forum Catering – Hidegkonyhai termékek

Telefon: +36-70-77-666-03

Galéria

Kávészünet, szendvicsebéd, Büféasztal

Referenciák és stratégiai partnereink

Az évek során számos híresség fordult meg éttermeinkben, de emellett számtalan rendezvényt bonyolítottunk le magánszemélyek, cégek, illetve állami szervezetek részére. Elmondhatjuk, hogy ezen hosszú időszak alatt minden Megrendelőnk elégedett volt szolgáltatásunkkal, ezért újra és újra bizalmat szavaznak cégünknek.
Néhány név – a teljesség igénye nélkül – szolgáltatásainkat igénybevevő cégek közül:

Referenciák

Stratégiai Partnerek

Az évek során számos híresség fordult meg éttermünkben, emellett külső helyszíneken sok rendezvényt bonyolítottunk le Az évek során számos híresség fordult meg éttermünkben, emellett külső helyszíneken sok rendezvényt bonyolítottunk le magánszemélyek, cégek, illetve állami és közigazgatási szervezetek részére. Ők mindnyájan bizalmat szavaznak nekünk, újra és újra
Néhány név - a teljesség igénye nélkül - szolgáltatásainkat igénybevevő cégek közül:magánszemélyek, cégek, illetve állami és közigazgatási szervezetek részére.
Néhány név - a teljesség igénye nélkül - szolgáltatásainkat igénybevevő cégek közül:

Conferences & Seminars

Augue assumpsit altiora ad per.

Conferences & Seminars

Augue assumpsit altiora ad per.

Corporate event

Nemo arcades tutela rhoncus quod

Marquees & Structures

Reddite ante triduo at regiae quas eros.
Eundrm ab competens ad illud harum mi iure
constituemus. Clari niililps alias.

Forum Catering és party service

Rendezvények és Gasztronómia
1995-óta

Bemutatkozás

A Forum Rendezvényszolgáltató Kft. catering szolgáltatóként több mint két évtizede van jelen a rendezvények világában. Célunk, hogy minőségi vendéglátó ipari szolgáltatásokat és különleges gasztronómiai élményt nyújtsunk Vendégeinknek, mindezt versenyképes ár-érték arányban. A vendéglátás területén szerzett sok éves tapasztalatunk, rugalmas és vendégközpontú hozzáállásunk garancia Partnereink maximális elégedettségére, és bizalmának elnyerésére. Számunkra a konyhától az asztalig, a szakácsoktól a felszolgálókig a cél minden esetben a hosszú távú és személyes partneri kapcsolat kialakítása. Minden kollégánk örömmel áll a Vendégek rendelkezésére, nálunk valóban a Vendég az első.
A minőségi gasztronómia, a professzionális szervírozás, a megbízhatóság és a minden részletre kiterjedő figyelem mellett minden eseményhez szeretnénk hozzáadni egy apró, de nagyon fontos különleges összetevőt, amit úgy hívnak, hogy VENDÉGLÁTÁS….

Pál András

Catering szolgáltatásaink

Rendezvényeink során elsősorban teljes körű vendéglátó ipari szolgáltatásokat kínálunk, melynek során a Megrendelő elképzeléseivel összhangban, a minőségi ételek és italok szervírozása mellett, igyekszünk megvalósítani minden igényt és speciális kérést, hogy valóban különleges hangulatban teljen az esemény. Sikereink fő motiváló ereje az igényes alkotómunka, a tökéletes gasztronómiai élmény megvalósítása. Tapasztalataink alapján szívesen szolgálunk tanácsokkal és javaslatokkal Megrendelőinknek, mind az étel-ital választék, mind a megfelelő körülmények kialakításában. A megbízható színvonal és minőség fenntartását csapatunk állandó képzésével, szakmai kutatómunkával, az új trendek megismerésével, illetve logisztikai rendszerünk optimalizálásával és eszközparkunk folyamatos fejlesztésével biztosítjuk.

Menüsor minták

Magánjellegű

Üzleti és céges

⋅Céges rendezvények, állófogadások, ültetett fogadások
⋅Gála vacsorák, díszétkeztetések
⋅Konferencia, étkeztetés, kávészünetek, munkaebédek
⋅Koktél- és szendvics party
⋅Sajtótájékoztató bekészítések, kiállítás megnyitók, termékbemutatók
⋅Intézményi catering szolgáltatás

Konferenciaszervezés

⋅Konferenciaszervezési szolgáltatások,
Konferencia helyszínek,
Technikai szolgáltatások,
Egyéb kiegészítő szolgáltatások,
Konferencia catering szolgáltatás

A vendéglátásban és gasztronómiában szerzett több évtizedes tapasztalatunk garanciaként biztosítja minden meglévő és leendő Partnerünk elégedettségét. Legyen szó esküvőről, összejövetelekről, rendezvényekről vagy konferenciákról, vacsoráról, állófogadásról vagy büféről, hazai konyháról vagy különleges fogásokról, Mi mindent kívánságot megvalósítunk. Számunkra a konyhától az asztalokig, a szakácsoktól a pincérekig a cél minden esetben a maximális elégedettség elérése a hosszútávú és kölcsönösen kedvező partneri kapcsolat kialakítása, fenntartása. Örömmel állunk a vendégek rendelkezésére, várjuk a különleges kihívásokat, vagy éppen mi adunk hozzá egy csipet különleges hozzátevőt az eseményekhez.

Étteremünk & Kávézónk

Vendéglőnket először még az "őskorban", 1995. szeptember 30.-án, azzal a nem titkolt céllal nyitottuk meg, hogy betérő vendégeinknek kellemes és családias hangulatban, minden felesleges sallangtól mentesen megpróbáljunk VENDÉGLÁTÁST nyújtani.

Vendéglátást, ahol az ételek tökéletes és friss alapanyagokból készülnek, az italok mind minőségükben, mind szervírozásukban hibátlanok, ahol a vendég igazán vendégnek érezheti magát, és a nálunk töltött idő alatt elfeledheti a hétköznapok gondjait és rohanását, és kellemes órákat tölthetnek el családjuk vagy partnereik társaságában.

(70) 776 6603

Egyéb szolgáltatásaink

Házhoz szállítás

"Pizza-suli kicsiknek"

Rendezvények

Éttermünk az első pillanattól kezdve foglalkozott ételek és italok házhoz szállításával, hogy Vendégeink otthonukban is élvezhessék az éttermi gasztronómia különlegességét. Ezen szolgáltatásunkat némi fejlesztéssel a későbbiekben is tervezzük folytatni. A változás lényege a költséghatékony és fenntartható étkeztetés, a minőség megtartásával. Ez esetben a kínálatunkból telefonon megrendelhető ételeket az előkészítésnek hála fél órán belül, személyesen vehetik át kedves Vendégeink. Természetesen "jutalmazzuk" fáradozásukat, ezért az elviteles ételek éttermi árából 20 % kedvezményt biztosítunk. Az ételek különlegessége azonban nem veszik el. Ételeinket élelmiszerbiztonsági követelményeknek megfelelő, praktikus és korszerű hőtárolós csomagolásban tálaljuk, kiegészítve csomagolt szalvétával és evőeszközzel, hogy Önök a mindennapokban is megfizethető áron élvezhessék a gasztronómia és az éttermi professzionalizmus alkotta ételek csodálatos ízvilágát.

Móka és tanulás a konyhában.
A régebbi "tanfolyamok" sikerére való tekintettel továbbra is várjuk ifjú szakács nebulóinkat éttermünkben. A foglalkozás során a gyerekek megismerkednek a pizza készítésének fortélyaival a tészta gyúrásától egészen a pizza sütéséig. Szakképzett pedagógus és látványszakács kollégáink segítségével a biztosított alapanyagokból minden gyerek elkészítheti ízlés szerint a saját pizzáját, melyet utána elfogyaszthatnak éttermünkben, vagy akár hazavihetik megmutatni a szülőknek. A tanfolyamra elsősorban 4-8 éves korú gyermekeket várunk! A foglalkozás a gyerekek kreativitására és a sikerélményre helyezi a hangsúlyt. Tanfolyamok 12-15 fős létszám esetén indulnak előre egyeztetett időpontokban (elsősorban a délelőtti órákban)! A tanfolyam költsége 1.850 Ft./fő, amely tartalmazza az elkészített pizzát, egy üdítőt, egy ajándék logózott pólót, és természetesen a suli elvégzését igazoló "oklevelet".

Cateringes szolgáltatóként elsősorban vendéglátó ipari szolgáltatásokat kínálunk: A klasszikus rendezvénytípusok mellett minden Önök által elképzelt speciális igényt, kívánságot igyekszünk megvalósítani, a minőségi ételek elkészítése és szervírozása mellett, hogy valóban különleges hangulatban teljenek az események. Sikereink fő motiváló ereje a minden felett álló, igényes és megbízható alkotómunka: a tökéletes gasztronómiai élmény megvalósítása. Látványos és ízletes étel és italkínálatainkkal, színvonalas gasztronómiai szolgáltatásainkkal, magasan kvalifikált szakács kollégáink mindenre kiterjedő igényes figyelmével készülő ételeink elegáns és látványos kompozíciójával a legkényesebb kéréseket is kielégítjük. Partnereink összeállítják étel. ital kívánságlistájukat, mi pedig elkészítjük. Tapasztalataink alapján azonban szívesen szolgálunk tanácsokkal, javaslatokkal, mind az étlap, mind a körülmények kialakításában. A megbízható magas színvonal és minőség fenntartását csapatunk állandó továbbképzésével, szakmai kutatómunkával, az új trendek megismerésével, illetve logisztikai rendszerünk optimalizálásával biztosítjuk.

Étlap

Itallap

Galéria

Ízelítő ételeinkből

Hazai ízek

A magyar emberek számára az otthonnak íze is van. A magyar konyhai tudományoknak és hagyományoknak pedig hatalmas mélységei vannak, amelyeket Mi szorgalmasan és elkötelezetten igyekszünk felderíteni és elsajátítani. A jellegzetes alapanyagok felhasználásával garantáltan felidézhetik gyermekkoruk ízeit, de meglepetést is okozhatunk, hiszen a széles és változatos magyar konyha iránti érdeklődésünknek hála rengeteg kevéssé ismert, mégis hagyományos ételt elkészíthetünk kedves Vendégeinknek.

Különlegességek, Nemzetközi Ízek

Az emberek rajongása az étel iránt nem ismer határokat, sem országok közt, sem pedig a kísérletezésben. Különleges, jellegzetes gasztronómiájú, idegen kultúrák tűzhelyei ízeit hozzuk el Önöknek, egészen az asztalukig.

Desszertek

A desszertek. Jelképesen, mindig a végén, mint koronát helyezzük fel az étkezések csúcsára. Határozottan élvezeti céllal jöttek létre és fejlődnek. Ez esetben hagynánk, hogy az elkészített desszertjeink ízei beszéljenek helyettünk, ennek tekintetében szívesen várunk minden érdeklődőt egy kóstolóra.

Referenciák & Partnerek

Kifogástalan ételeket csak kifogástalan nyersanyagokból, megfelelő eszközökkel és technikai háttérrel lehet készíteni. Beszállítóink mind első osztályú termékeket forgalmaznak, melyek minőségét folyamatosan ellenőrizzük

Kapcsolat

1085, Budapest
Horánszky u. 20.

06 70 776 6603

info@forumpizza.hu

Event Planning

INNOVATION IS KEY

Saevuli diam habitu et quidem quae. Capere ac discursus ea velit harum daequt orci adversitates.

Consulting

BRANDS & CORPORATIONS

Corpori odio merito te exequi nemo. Renovo ac innumeros ea dicit porro missae enim conscientiae.

Site Selection

Saves the time

Invasor modi mulier te parata quae. Duorum ad excindere ad felis augue possim eius oboedientiam.

For all types of events

Products For Hire

Our Event Gallery

Our Events & Parties -

Aliquet enim tortor at auctor urna nunc.
Congue eu consequat ac felis donec et odio
pellentesque. Nulla facilisi etiam dignissim diam.

Corporate event

Magna fermentum iaculis eu non.

Conferences & Seminars

Magna fermentum iaculis eu non.

Corporate meetup

Odit numerus tutela arcades arcu

Conferences & Seminars

Massa consortio vindici se eos.

Some of the Clients

Brands we've worked with...